Cornhole teambuilding

U kratkom vremenu pokazat ćemo vam kako se igra i proći ćemo kroz jednostavna pravila, a onda slijedi nekoliko sati uživanja u igri i zabavi s kolegama!

Tražite novu zabavnu timsku aktivnost?

Mi ćemo sve organizirati! Za igranje ne morate ništa imati.

Ploče i vreće mi osiguravamo. Naši materijali su visoke kvalitete i u skladu sa svim međunarodnim Cornhole standardima. Cornhole je najbrže rastuća aktivnost u Americi i Europi, a kroz naš team event će zaposlenici dobiti idealan oblik zabave uz opuštenu atmosferu. Idealna za gledanje i igranje.

Cornhole je inclusive igra koju mogu svi igrati. Može se igrati u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Treba kondicije koliko i za boćanje. Opušteno, pivica u jednoj ruci, vreća u drugoj, a trash talk u zraku. Vrhunska stvar uz roštilj, garantira odličnu zabavu za zaposlenike.


1

Druženje uz Cornhole

Zaigraj ovu novu igru

Cornhole Team event je savršen način za stvaranje timskog duha i nevjerojatno zabavan način da se svi zaposlenici podruže.

Cornhole mogu igrati svi (stari,mladi, osobe s invaliditetom..) i bez obzira na njihove sposobnosti ili predznanje o Cornhole-u.


2

Koji je format turnira?

Koliko osoba može igrati?

Na Cornhole Team Eventu, sudjelovati može bilo koji broj osoba. Bez obzira jeste li mali startup ili velika korporacija, ovaj događaj je prilagođen svim veličinama timova. Osigurajte prikladno mjesto za igranje, bilo da je to na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Format turnira na team buildingu koristi “swap” format, koji ima mnoge prednosti. Svaki igrač igra najmanje 4 meča i to na način da nakon svakog meča igrač mijenja svog partnera iz tima i suparnike. Na taj način zaposlenici će imati priliku se upoznati i zaigrat s više različitih kolega.

Ovo se pokazao kao format koje je ljude jako oduševio i zabavio.


3

Zabavi se s kolegama

Team building koji će se prepričavati

Prva tri mjesta na turniru bit će nagrađena medaljama, no pravi naglasak je na zajedničkoj zabavi i povezivanju. Cornhole Team Event garantira nevjerojatnu zabavu, smijeh i pozitivnu atmosferu tijekom cijelog događaja.

Ovo je prilika da se timovi opuste, uživaju i izgrade odnose koje će koristiti i izvan radnog mjesta.

Rezerviraj svoj termin

Koristit ćemo vaše kontakt podatke kako bismo vas izravno kontaktirali o potencijalnim mogućnostima suradnje sada ili u budućnosti. Sve pojedinosti o zaštiti osobnih podataka možete pronaći u politici privatnosti.


4

Bit će super javi nam se

Javite se ako imate dodatnih pitanja

📞 +385911729304 - Marin

Druge usluge

Rent a set

Imaš event? Rentaj set!

Cornhole turnir

Prijavi se i osvoji nagrade

Upiši se na našu listu

Dobivat ćeš samo informacije o novim Cornhole događajima i ponudama!