Uvjeti i informacije

Plaćanje, dostava i povrat

Naše opcije plaćanja mogu se razlikovati ovisno o zemlji iz koje kupujete.

Plaćanje unutar Hrvatske

Plaća se direktno na račun, sve detaljne informacije oko plaćanja bit će naglašene u ponudi.

Trošak dostave

Cijena dostave od 80HRK za sve narudžbe unutar Hrvatske. Besplatna dostava iznad 3000 HRK. Troškovi dostave za narudžbe unutar EU mogu varirati ovisno o zemlji dostave i bit će prikazani u ponudi.

Dostava

Nemamo fizičkih trgovina pa se sve narudžbe vrše putem naše web stranice. Naš cilj je isporuka u roku od 10 dana od narudžbe.

Narudžba

Prilikom narudžbe, račun će biti poslan na e-mail. Ovaj e-mail je informacija o sadržaju narudžbe. U slučaju očitih pogrešaka kao što su takozvane pogreške u objašnjenju ili slično, u vezi s podacima o cijeni ili proizvodu navedenim u potvrdi primitka ili fakturi, Cornhole Croatia ima pravo ispraviti takvu cijenu ili takve informacije nakon čega će biti nova potvrda o primitku i račun poslan. Kupac ima pravo otkazati svoju narudžbu bez naknade ako ispravci nisu prihvaćeni.

Otkazivanje

Otkazivanje nakon obrade narudžbe nije moguće.

Prilikom isporuke uvijek provjerite da proizvod NIJE oštećen i da ste dobili ispravan proizvod. Ako ste primili pogrešan proizvod, kontaktirajte nas u roku od 7 dana nakon isporuke i prije korištenja proizvoda. Reklamacije nakon korištenja pogrešno poslanih proizvoda NEĆE se odobriti.

Reklamacije nakon 7 dana NEĆE biti odobrene.

Sve pritužbe na vidljive nedostatke/oštećenja nakon korištenja nisu pokrivene jamstvom i NEĆE biti odobrene za povrat/zamjenu.

Pravo povrata / Otvorena kupnja

Koliko dugo imam pravo na povrat?

Imate 14 dana pravo povrata nekorištenih proizvoda u novom stanju od trenutka kada ste primili svoju isporuku. Pravo na odustanak ne odnosi se na neispravnu ili neispravnu robu, jer se radi o reklamaciji.

Košta li išta povratak?

Povratak robe u roku od 14 dana dodatno ne naplaćujemo, ali poštarinu povratne dostave plaćate sami.

Što da radim kad se vratim?

Slobodno ponovno upotrijebite kutiju u kojoj je proizvod došao. Ako vam kutija nije ostala, naravno moguće je poslati u nekom drugom pakiranju. Najvažnije je da povrat dobro zapakirate i priložite otpremnicu ili druge podatke gdje se pojavljuju broj narudžbe i podaci o kupcu. Ako ta informacija nedostaje, ne možemo vidjeti da povrat dolazi od vas.

Što se događa s fakturom/plaćanjem kada se vratim?

Ako ste naručili i platili Swishom, novac će biti automatski vraćen na vaš Swish broj nakon odobrenog povrata.

Ako želite iskoristiti pravo na povrat, preporučujemo da nas kontaktirate putem hello@cornhole.hr.

Svi povrati se šalju na:

DARCROOM, obrt za promidžbu i ostale usluge, vl. Darko Pašalić, Zagreb

VELIKOPOLJSKA 22, VELIKO POLJE

Djelatnost:7311, Agencije za promidžbu (reklamu i propagandu)

OIB:MB:98248944

Proizvod treba dobro zapakirati (po mogućnosti u istom pakiranju kakvo je poslano iz Cornhole Croatia).

Pritužba

Preporučljivo je da kupac prilikom primitka provjeri isporuku kako bi se uvjerio da je ispravna i da nema oštečenja.

Sva roba koju šaljemo mora biti bez ikakvih oštečenja prilikom isporuke. Ako se pokaže da je neki artikl na bilo koji način neispravan, kontaktirajte nas na hello@cornhole.hr.

Sve reklamacije moraju se podnijeti u roku od 7 dana. Žalba se ne odobrava automatski. Da bi reklamacija bila odobrena, proizvod mora biti nekorišten.

Obrada osobnih podataka

Što je GDPR?

GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka) nova je uredba o zaštiti podataka koja zamjenjuje Zakon o osobnim podacima (PuL) i primjenjuje se kao zakon u svim državama članicama EU od 25. svibnja 2018. Zakon je osmišljen kako bi ojačao prava pojedinca s obzirom na osobnu privatnost. .

Pohranjujemo sljedeće osobne podatke o našim kupcima:

Kupci: Ime, Prezime, Tvrtka / organizacija, E-mail, Osobni / Korporativni identifikacijski broj, Adresa, Poštanski broj, Grad, Država, Broj telefona.

Narudžbe: E-mail, Osobni / Korporativni identifikacijski broj, Adresa, Tvrtka, Ime, Prezime, Adresa, Poštanski broj, Grad, Broj telefona.

Kao kupac, možete zatražiti izvode, izmjene ili brisanja ovih podataka u bilo kojem trenutku.

Cornhole Croatia ne sudjeluje u slanju takozvanog SPAM-a. Kao naš kupac, možete primati e-poštu u vezi s vašom narudžbom, plaćanjem ili drugom komunikacijom koju ste pokrenuli, kao i informacije, biltene ili ponude o našem odnosu s klijentima. E-mailovi trećih strana ili koji se tiču ​​robe ili usluga koji nisu izravno povezani s našim poslovanjem se ne pojavljuju.

Kolačići

Ova web stranica koristi tzv. kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje pomažu kada brojimo jedinstvene posjetitelje stranice. Kolačići su potpuno anonimni i ne sadrže nikakve osobne podatke.

Ako želite, možete isključiti funkciju kolačića u svom pregledniku. Da biste to učinili, idite na sigurnosne postavke vašeg preglednika. Ako isključite kolačiće, to može značiti da određeni dijelovi ove web stranice ne rade.

Poslovne informacije

Registrirana adresa:

DARCROOM, obrt za promidžbu i ostale usluge, vl. Darko Pašalić, Zagreb

VELIKOPOLJSKA 22, VELIKO POLJE

Djelatnost:7311, Agencije za promidžbu (reklamu i propagandu)

OIB:MB:98248944

Kontakt broj:

+385911729304

Ostalo

Cornhole Croatia zadržava pravo izmjene svih informacija, uključujući, ali ne ograničavajući se na cijene, tehničke specifikacije i ponudu proizvoda, bez prethodne obavijesti. U slučaju konačne prodaje po navedenoj cijeni ili zbog isteka prodajnog artikla, Cornhole Croatia ima pravo otkazati kupnju i vratiti sve uplaćene iznose na najbolji način. Cornhole Croatia će također obavijestiti kupca ako je dostupan zamjenski ili ekvivalentan prodajni artikal.