BACI VREĆU DA SE IGRAMO

Uzmi set. Skupi ekipu.

ŠTO JE CORNHOLE?

Vidjeli ste u Midwest filmovima, igrali ste na Work & Travelu, čuli ste od frendova koji nemaju život – za cornhole. To je danguba koja je osvojila Ameriku, a sada će i nas. Zašto to mislimo?

Zato jer se igra solo ili u paru, a idealan je za teambuildinge, vikendice i druženja na otvorenom, pogotovo uz pivicu i roštilj, nešto od čega ovdje ne zaziremo. Jedini problem dosad je bio što se nigdje nije moglo igrati.

Srećom, našla su se 3 naivca koji su rekli “pa ajmo mi to sami složiti, koliko teško može biti?”. Može, dečki, može. Bilo kako bilo, sad smo tu da spojimo ugodno s ugodnijim, ojačamo hrvatsko-američke odnose bolje nego prodaja borbenih aviona i damo svima priliku da igraju cornhole.

DOGAĐAJI

TURNIR U PIVANI

Marin Barisic profilna slika

Vidio sam ekipu u Americi kako igra i pomislio “ma to bi i kod nas sigurno igrali, samo da netko napravi ploče.” Da sam znao koliko si mogu zakomplicirati život s dve šperploče i par vreća, bavio bih se ribolovom. Ali, uspjeli smo ih složiti, dogovorili par evenata i ekipa stvarno uživa u igri.

Marin, osnivač

Ja sam samo htio baciti koju rundu, a uvalilo mi tu da pišem neke objave i dovlačim ljude. Dosadašnje megauspješne kampanje dovele su preko 5 ljudi na turnire i iznjedrile 2-3 “možda navratim popit cugu”, tako da budućnost je svijetla i samo nebo je granica.

Darko, contentaš

Ma ovi dvojica nisu normalni s tim svojim vrećama, ali odlučio sam im složiti web čisto da napravim neko dobro djelo. Nakon svega što sam prošao, mislim da ne moram donirati ništa iduća 3 Božića.

Ninek, programer

GDJE  I KAD MOŽEŠ DOĆI IGRATI CORNHOLE?

No event found!

IMAŠ PITANJA?

CIMNI NAS