Zbrajanje bodova

Što koristiti za zbrajanje bodova?

Kako ne misliti na bodove već se fokusirati na igru?

Svi već znamo da pivo ide ruku pod ruku uz Cornhole, a isto tako znamo da i poslije nekoliko piva „bolje“ bacamo, no slabije pamtimo bodovno stanje.

Imamo nekoliko opcija koja će vam olakšati da više bodove ne zbrajate na prste već da ruke koristite u bolje svrhe. Naravno, za držanje vreća i piva.

1. opcija je papir i kemijska

Dobar stari način, gdje si možete unaprijed i rascrtati ždrijeb i runde za svaku igru, te na taj način pratiti bodovno stanje. Još bolje ako imate nekog tko će zapisivati dok vi igrate.

2. opcija drveni stalak s bodovnom skalom

Dosta dobra opcija za brzo praćenje bodova. Drveni stalak dolazi u više varijanti, a može i između ostalog poslužiti i kao stalak za piće. Prednost u odnosu na mobilne aplikacije to što vam se kod drvenog stalka nikad neće baterija isprazniti, no u slučaju da ga poželite prenositi na druge lokacije vaš Cornhole set sa stalkom, trebat ćete zaplanirati i nešto više mjesta u automobilu.

3. opcija su mobilne/web aplikacije

Nekoliko je aplikacija na tržištu:

  • ACL app – Prije početka igranja potrebno je kreirati besplatni profil te nakon toga možete ili kreirati vlastiti turnir ili se odlučiti za jednostavniju opciju sa digitalnom bodovnom pločom. U slučaju da igrate na više setova morat ćete ih negdje drugdje zabilježiti.
  • Scoreholio – Postoje mobilna i web aplikacija. Odaberete Cornhole igru, upišete ime igrača ili timova i već ste spremni za bacanje vreća. Ovdje možete pristupiti bodovnoj skali.
  • 4BAGR – aplikacija funkcionira na sličan način kao i Scoreholio.

Za one koji vole igrati više

Uvjerili ste se već vjerojatno i sami  kako je Cornhole igra koja se lako igra, ali godinama uvježbava. U slučaju kad ćete trebati dodatne motivacije za trening, navedene aplikacije mogu poslužiti kao dobar sparing partner, te sa različitim opcijama biti adekvatan partner na vašem treningu.

Uživajte u Cornholeu i ne zaboravite, ako ubacite sve vreće u rupu ne možete izgubiti! 🤔
Živjeli! 🍻

  • Zbrajanje bodova

Što koristiti za zbrajanje bodova?

Kako ne misliti na bodove već se fokusirati na igru? Svi već znamo da pivo ide ruku pod ruku uz Cornhole, a isto tako znamo da i poslije nekoliko piva „bolje“ bacamo, no slabije pamtimo bodovno stanje. Imamo nekoliko opcija koja će vam olakšati da više bodove ne zbrajate na prste već da ruke koristite u bolje svrhe. Naravno, za držanje vreća i piva.

  • Cornhole pravila

Cornhole pravila

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.

Upiši se na našu listu

Dobivat ćeš samo informacije o novim Cornhole događajima i ponudama!